Hier kom je ons tegen in juli

Hilversum barst van de leukste events in juli. In deze zomermaand ga je los tijdens de Tropical Night in de Vorstin, sup je tijdens volle maan over de Loosdrechtse Plassen en kun je genieten van de muziek van Kasper van Kooten tijdens de Singer Zomeravond. In dit blog tipt één van ons je elke maand met de leukste tips. Dit keer de tips van Ingeborg, een bekend gezicht van de balie van de VVV. Komen wij elkaar in juli tegen?

Tropical Night

De Vorstin, vrijdag 1 juli

Hoe krijg je het zomerse gevoel? Lekker uit je dak gaan op de Noord-Afrikaanse en reggae muziek van Kasba en LDE. Mijn vrienden en ik trekken een Hawaïshirt aan, zodat we in de juiste tropische sfeer komen. Klaar voor het feestgedruis. Daar gaan we dan: voeten van de vloer, handen in de lucht en laat je maar meevoeren op de ritmische klanken. De lenige durfals onder ons wagen zich zelfs aan de limbo! Natuurlijk mag een tropische cocktail niet ontbreken, al is het alleen maar om die heupen los te krijgen. Ben je al helemaal in the mood en heb je er een beeld bij, dan zien we elkaar aanstaande vrijdag.

Full Moon Sup

Loosdrechtse Plassen, woensdagavond 13 juli

Suppen, stand up paddling, staat al vier zomers lang op mijn verlanglijst. De tocht over de Loosdrechtse Plassen laat ik deze keer niet aan mij voorbijgaan. Als je zoals ik al meer dan 100 uur door de Amsterdamse Kalverstraat hebt gestruind, wordt het hoog tijd om minstens 1 keer door de waterrijke Kalverstraat in Loosdrecht te suppen. Het lijkt me cool om dat bij ondergaande zon te doen, zodat ik volop mijn zintuigen kan gebruiken. Als tip wil ik mezelf en jullie meegeven vooraf een les bij kasteel het Muiderslot te nemen. Zondag 10 juli worden er instructies gegeven.  Onder begeleiding suppen in een wetsuit, rondom het kasteel.  Dit had Floris de Vijfde in zijn stoutste dromen niet kunnen bedenken. Wie durft dit avontuur aan?

Van Kooten en de beat

Singer Laren, donderdag 14 juli

Wat leuk dat Kasper van Kooten met deze titel, naar zijn zelfgeschreven boek, naar het legendarische duo verwijst en tegelijkertijd zijn eigen muzikaliteit aanstipt. Van Kooten is drummer en zanger in diverse bands. Ik ken hem ook als acteur. Zo was hij in All Stars te zien als een ietwat onhandige jongen. Naast schrijver is hij een melodieuze verhalenverteller, die niet schroomt zijn hart voor het publiek open te stellen. Ik verheug me op de voorstelling, omdat deze muzikale duizendpoot mij keer op keer weet te verrassen. Kom jij samen met mij naar hem luisteren en laat je je dan culinair verwennen met exquise Larense tapas en een luxe borrelmand?

Meer ontdekken van Hilversum?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief